Какво представляват Чистите активни молекули?

Какво представляват Чистите активни молекули?

ETAT PUR се състои от две продуктови линии: Чиста грижа за кожата и Чисти активни молекули. С тях получавате възможно най-персонализираната грижа, която да съответства на нуждите на Вашата кожа. От една страна са Чисти активни молекули, които действат таргетирано върху всякакви кожни проблеми. От другата страна са продуктите от Чистата грижа за кожата, създадени да дават на кожата само тези съставки, които са необходими за правилното ѝ ежедневно функциониране, без да се опитват да изменят нейните механизми или да нарушават баланса ѝ.

Така разполагате с избор от продукти, които можете да комбинирате според нуждите и проблемите на кожата. Нашите продукти са пригодени за Вашите нужди, различните сезони, възрастта и начина Ви на живот, пола Ви и средата, в която живеете – защото всяка кожа е уникална.

Защо да изберете Чистите активни молекули

Вместо да разтваряме активните молекули в сложни формули, в ETAT PUR влагаме всяка Чиста активна молекула в най-ефективната ѝ дозировка в специална система за дифузия, която ѝ позволява да се усвои на точното място в кожата, където е нужна: това е патентованата система IN-SKIN®. С помощта на тази специална система се гарантира оптимално проникване и ефективно действие на активните молекули в кожата. Чистите активни молекули са създадени да действат с продължителна употреба, като се фокусират върху конкретни кожни проблеми.

Чистите активни молекули са специално подбрани заради изключително бързото си действие и комбинацията от безопасност и максимално ниво на ефикасност, доказана от международни научни изследвания. Във всеки продукт дозировката е оптимална и винаги се проверява с фармацевтична прецизност. Произходът, проследяемостта и чистотата на всяка Чиста активна молекула се контролират стриктно, за да можем да гарантираме пълна безопасност за вашата кожа.

При подбора действаме съгласно изключително стриктни изисквания. Така за всеки конкретен проблем – бръчки, дехидратация, липса на бясък, несъвършенства – имаме решение с активна молекула, която международната научна общност счита за най-ефективна.

Как се използват?

ДИРЕКТНО ВЪРХУ КОЖАТА: нанесете от 2 до 4 капки от Чистата активна молекула върху кожата. Не забравяйте да почистите и подсушите зоната на нанасяне преди това.

КОМБИНИРАЙТЕ: не повече от 2 Чисти активни молекули в една и съща зона за по-ефикасно действие.

ИЗПОЛЗВАЙТЕ САМОСТОЯТЕЛНО: не смесвайте Чистите активни молекули в крема, защото това може да попречи на усвояването им и да намали тяхната ефективност.

НАСЛОЯВАЙТЕ: след като третирате с една или две Чисти активни молекули, нанесете хидратиращ продукт от линията Чиста биомиметична грижа за кожата, съобразен с типа кожа, за да ѝ доставите всичко, което ѝ е нужно.

Може също да ви хареса: