Иновацията ETAT PUR

Биомиметична грижа за кожата

Чиста биомиметична грижа:
в перфектна хармония с кожата


ETAT PUR е истинска иновация в света на козметиката: уникален подход, патентован по целия свят, който е изцяло вдъхновен от естественото функциониране на кожата за създаването на линия биомиметична грижа.

Съставът на тази продуктова линия гарантира перфектен афинитет към кожата: не съдържа никакви чужди за кожата активни компоненти и изключва всякакви потенциално вредни или излишни съставки.

Това позволява нашите биомиметични продукти (за почистване и хидратиране) да запазят от стареене, да защитят, разкрасят и възстановят биологичния баланс на всяка кожа, дори и най-чувствителната.


Чисти активни молекули:
за таргетирано третиране


В допълнение на Чистата биомиметична грижа за кожата, създадохме и линията Чисти активни молекули за ефективно третиране на всякакви проблеми на кожата.

Концентрирани в точната доза, Чистите активни молекули действат в дълбочина на клетките, благодарение на патентованата IN-SKIN™ технология. Всяка Чиста активна молекула се прилага само където кожата се нуждае от нея.

Няма нужда да свръх третирате кожата си – няколко капки Чиста активна молекула са достатъчни, точно преди нанасянето на крем.


Вашата чиста програма с ETAT PUR

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

  • Безплатни мостри към всяка поръчка

  • Нужда от помощ? contact@bg.naos.com